Dit voorjaar is het dan ein-de-lijk zover! Het eerste echte Limburgs Liefste Event.

Van 9:30-13:30 gaan we samen aan de slag met het thema ‘zaaien’.

Het programma bestaat o.a. uit een inleiding over het thema ‘zaaien’, vervolgens heb je die dag de keuze uit 4 soorten workshops: actief, creatief, inhoudelijk en inspirerend. 
Bedenk je alvast welk soort workshop je aanspreekt. Op het event zelf hoef je pas een definitieve keuze te maken (NB voor de actieve workshop moet je goed ter been zijn!).

Een van de doelen van Limburgs Liefste is om christelijke vrouwen met elkaar te verbinden. Tijdens het event is er daarom zeker ook tijd voor ontmoeting met elkaar in ongedwongen sfeer, uiteraard onder het genot van wat lekkers!
We zien het event echt als een verwenmoment voor jezelf. Lekker koffie, thee en gebak, rond het middaguur een fijne lunch…even niks zelf hoeven te regelen op dat gebied. Maar ook is het een verwenmoment omdat je jezelf de rust en tijd gunt inhoudelijk aan de slag te gaan met het thema én krijg je ook wat mee naar huis om in de periode daarna verder mee te kunnen gaan. 

Samen zullen we het event afsluiten met gebed, muziek en samenzang in een prachtige omgeving.

We kijken er naar uit jullie (weer) te ontmoeten, elkaar te inspireren en bemoedigen, nieuwe contacten te leggen die ook in de toekomst voor verbinding kunnen zorgen en veel meer!
Ben jij er bij?

Praktische info
Thema: ‘Zaaien’
Datum: zaterdag 20 april 2024
Tijd: 9:30-13:30
Locatie: Meerssen (Zuid-Limburg)
Kosten: € 17,50*

De daadwerkelijke kosten van het event bedragen p.p. ongeveer € 30,- (afhankelijk van de workshop waaraan wordt deelgenomen).
Omdat we graag zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid willen bieden om deel te nemen hebben we de minimum bijdrage aan het event (met dank aan ontvangen donaties) naar beneden bijgesteld naar € 17,50. 
Weerhoudt dit bedrag je alsnog van deelname? Neem dan contact op met Michèlle via michelle@stichting1-1-10.nl

Hoe kun je deelnemen aan het event?
Bestel via de knop hieronder jouw persoonlijke Event ticket!

Na ontvangst van het ingevulde formulier en je bijdrage ontvang je van ons per email een gepersonaliseerd deelnamebewijs (NB dit gebeurt handmatig dus kan eventjes duren).

Er kunnen maximaal 50 vrouwen aan het event deelnemen. Wanneer dit aantal is bereikt kun je je wel nog inschrijven op de ‘wachtlijst’ en ontvang je een mailtje als er toch nog een plekje vrijkomt.

We kijken er naar uit je in april te ontmoeten! ❤ 

Vanaf vandaag (9 februari) is het helaas alleen nog mogelijk je in te schrijven op de wachtlijst.
De 50 tickets voor het event zijn allemaal gereserveerd.
Van een aantal inschrijvingen ontbreekt nog informatie/betaling…dat wordt de komende dagen nog nagekeken en het kan dus dat er toch nog tickets vrijkomen. Schrijf je dus gerust in op de wachtlijst!